APARMANI RUŽICA - O NAMA

Apartmani Ružica smješteni su na mirnoj lokaciji usred bujnog zelenila, a nude besplatni bežični pristup internetu, TV sa satelitskim programima i veliku terasu s opremom za roštilj. Objekt je udaljen 500 metara od mora i 10 minuta hoda od centra mjesta Pinezići. Sve smještajne jedinice objekta Ružica odlikuju se svijetlo uređenim interijerima te sadrže kuhinju ili čajnu kuhinju opremljenu hladnjakom, električnim kuhalom za vodu i pločom za kuhanje. Novo u našoj ponudi je wellness apartman opremljen saunom i jacuzzijem. Svaka jedinica ima balkon ili popločani dio dvorišta. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište. U selu gosti mogu kupiti prehrambene proizvode ili posjetiti lokalne barove, restorane i konobe.Trajektna luka Valbiska udaljena je 3 km od apartmana Ružica. Iz luke polaze linije do otoka Cresa. Središte grada Krka udaljeno je 5 km od objekta.

PINEZIĆI - OTOK KRK

Mjesto Pinezići smjestilo se na jugozapadnoj obali otoka Krka u predjelu zvanom Šotovento ("Ispod vjetra"), na cesti koja vodi od Krčkog mosta prema trajektnom pristaništu Valbiska, polazištu za otok Cres. Na području zaštićenom od vjetra možete uživati u blagodatima mediteranske klime i zelenilu primorske flore. Pinezići su udaljeni dvjestotinjak metara od mora, i vrlo je blizu Krku, najvećem gradu na otoku. Posjetitelji se mogu opustiti u neiskvarenoj ljepoti prirode i udaljenosti od gradske žurbe. Također možete posjetiti nebrojene kulturne spomenike područja otoka Krka. Ovo mjesto vrlo intenzivno živi tijekom ljeta. Podno sela nalaze se lučica i lijepo uređena plaža.

OPĆE INFORMACIJE:

Molimo Vas imajte na umu da za vrijeme zimskih mjeseci (rujan/listopad/studeni do ožujka/travnja, svibnja/lipnja) neke ponude neće biti u funkciji ili će raditi ograničeno radi vremenskih prilika ili premalog broja posjetitelja. Ograničenja se posebno odnose na bazene, plaže, animacije te povezane sportske ponude na otvorenom, a može se odnositi i na radno vrijeme trgovina.

INFORMACIJE O CIJENAMA:

Jedno dijete do 2 godine starosti je besplatno po smještajnoj jedinici, no nema pravo na vlastiti ležaj ni na pansionske usluge. Molimo Vas da to dijete navedete pri izračunavanju cijene. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Ako se nudi jedna od sljedećih opcija i Vi koristite istu, platit ćete je na odredištu, jer nije uključena u cijenu. Npr.: garaža, grijanje, mobilni klima uređaj, korištenje perilice za rublje, vez za plovilo i slično.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

Tjedno mijenjanje krevetnine, završno čiščenje, potrošnja struje, plina i vode u uobičajenom omjeru.

UDALJENOSTI:

More: 720 m
Centar: 400 m
Trajekt: 4 km
More (zračna linija): 500 m
Trgovina: 320 m
Željeznički kolodvor: 50 km
Šljunčana plaža 760 m
Restoran: 400 m
Zračna luka Rijeka: 23 km
Betonski platoi: 760 m
Apoteka: 9500 m
Zračna luka Zagreb: 192 km
Stjenovite plaže: 750 m
Javni prijevoz: 320 m
Zračna luka Pula: 160 km

TOP